René van Utrecht

Stukadoorsbedrijf

Werkzaamheden

Heeft u een nieuw huis, gaat u verbouwen of renoveren? Dan bent u aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in verschillende werkzaamheden, zoals plafondafwerking, wandafwerking en buitenwerk. Ook als u een bijzondere wens heeft (lijsten, schouwen en dergelijke) staan wij voor u klaar. Kijk dan even bij ons speciaal stukadoorswerk of bel ons voor informatie!

Wist u dat er voor bestaande woningen van ouder dan 2 jaar een verlaagd BTW tarief geldt van slechts 9% in plaats van 21%? Neem voor meer informatie contact met ons op!

Afwerking Wanden

We bieden verschillende mogelijkheden aan als het gaat om wandafwerking voor bestaande bouw en nieuwbouw. In goed overleg met u werken wij de wanden naar wens af.
Meer informatie


Afwerking Plafonds

We bieden verschillende mogelijkheden aan als het gaat om plafondafwerking voor bestaande bouw en nieuwbouw. In goed overleg met u werken wij uw plafond naar wens af.
Meer informatie


Buitenwerk

Wij werken niet alleen binnenshuis. De buitenkant is hét visitekaartje van uw huis. Daarom begrijpen wij dat u ook de buitenmuur of gevel er verzorgd uit wil laten zien. Dus wilt u de buitenkant van uw huis gestuct hebben of het oude stucwerk opnieuw laten doen? Ook dan staan wij voor uw klaar.
Meer informatie